Колона – Cайт громадської журналістики

На Львівщині зірвали з’їзд сепаратистів

Сепаратисти

На Львівщині громадські активісти зірвали з’їзд сепаратистів – організацій “Український вибір” (Віктор Медведчук) та “Антивійна”.

З’їзд сепаратистів, що мав відбутися на Львівщині, було зірвано активістами громадських організацій Варта-1, Білі хорвати, Правий сектор. Як повідомляє depo.ua, з’їзд вдалося розпочати, проте активісти заблокували роботу заходу. Видання посилається на спільноту Варта-1 у Facebook.

Віктор Медведчук, керівник ГО Український вибір Наразі відомо, що з’їзд сепаратистів мав відбутися у готелі, який пов’язують із Віктором Медведчуком. За попередньою інформацією він належить одному із наближених до проросійського політика людей.

Як відомо, громадська організація Український вибір – проросійський політичний проект. Відомо, що за сприяння та за участі Віктора Медведчука відбуваються спроби дискримінувати не лише владу, а й наслідки Майдану. Зокрема Медведчук представляв інтереси переговорної групи у Мінську як компромісна кандидатура між прокремлівськими бойовиками та українською владою. Відомо, що він, не будучи офіційно підприємцем, має великі статки, про що, зокрема, нещодавно повідомляв нардеп Сергій Лещенко.

Варто зауважити, що село Майдан, в якому відбувався захід – рідне село нардепа Володимира Парасюка.

Exit mobile version