Колона – Cайт громадської журналістики

На Львівщині полісмени врятували чоловіка від самогубства

Міліція офіційно стала поліцією

У службі швидкого реагування Стрийського райвідділу поліції полісмени врятували чоловіка від самогубства.

Полісмени врятували чоловіка 30-річного віку, який збирався звести рахунки з життям. Їм вдалося переконати його вчиняти самогубство. Про це повідомляють у відділі комунікації головного управління Нацполіції Львівщини.

Вчора, 25 квітня, близько 10 години ранку полісмени виїхали на виклик, коли їм повідомили, що неподалік від залізничного вокзалу із пішохідного мосту над залізничними коліями збирається стрибнути молодик. Чоловіку, як виявилося, було тільки 30.

Начальник Стрийського відділу поліції підполковник Іван Малиш, коментуючи ситуацію, заявив, що чоловік після сварки з коханою дівчиною уже збирався стрибати з мосту, але поліцейським співробітникам вдалося переконати його, що загибель чоловіка – не найкращий спосіб вирішувати особисті проблеми, і для існують й інші шляхи.

Після того, як чоловік відмовився від свого трагічного плану, полісмени викликали швидку. У нього не виявили якихось суттєвих проблем зі здоров’ям, після огляду йому надали меддопомогу у вигляді заспокійливого. Переконавшись, що небезпека самогубства минула, співробітники поліції відпустили чоловіка.

Exit mobile version