Колона – Cайт громадської журналістики

Сепаратисти планують створити незалежні від Києва органи влади в “ДНР”

Сепаратисти

Органи цивільної та військової влади, незалежні від Києва, будуть сформовані в Донецькій області за результатами так званого референдуму про статус регіону , заявив на прес -конференції в неділю співголова уряду самопроголошеної Донецької народної республіки  Денис Пушілін.

«Нам тепер , коли вже ми взяли на себе відповідальність , необхідно в найкоротші терміни сформувати органи державної влади і військової влади » , – зазначив Пушілін .

За словами Пушіліна , вони такими є « вже зараз».

Тим часом , на сайті «Донецької народної республіки» розміщено постанову за підписом Д.Пушіліна про введення санкцій проти деяких політиків США і Євросоюзу.

До списку осіб , яким заборонений в’їзд в Донецьку республіку , зокрема , включені президент США Барак Обама , федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і Верховний представник Європейського союзу у закордонних справах і політики безпеки Кетрін Ештон.

Аналогічні санкції , але умовно , застосовані до прем’єр-міністра Великобританії Девіду Камерону. Нагадаємо , противники київської влади на сході України в неділю проводять так званий референдум про визнання « державної самостійності » самопроголошених Донецької народної республіки і Луганській народної республік.

Інформація з сайту Forbes , Переклад: Kolona.net

Exit mobile version