Колона – Cайт громадської журналістики

На будівництво рівненського спортивного залу виділять 157 мільйонів гривень

будівництво план цегла

4 червня 2018 року у Рівному відбувся тендер, стосовно будівництва нового спортивного залу. За результатами відкритих торгів, Рівненська обласна державна адміністрація замовила у архітектурного бюро «Янкор» будівництво нового спортзалу. На будівельні роботи буде виділено близько 157 мільйонів гривень. Дана інформація опублікована на порталі «Прозорро».

Новини Рівненської області пишуть , будівництво рівненського спортивного залу повинно закінчитися до кінця 2019 року. На ЗП робітникам виділять майже 10 мільйонів гривень, що приблизно становить 6% від загального бюджету. 1% коштів піде на прибуток, це приблизно 2 мільйони гривень.

На тендері були присутні ще три організації. Всі вони пропонували ціни, які нижчі ціни, що запропонував переможець, на 2-5%. Перемогла та компанія, яка запропонувала найвищу ціну та найкращі умови. Також деякі підприємства не надали необхідні документи у заданий строк.

Як зазначають ЗМІ, підприємство «Янкор» вперше перемогло у відкритих торгах. Компанія має статутний капітал, який складає 29 тисяч гривень. Належить компанія Яні Лавренчук.

Джерело nashigroshi.org

Exit mobile version