Колона – Cайт громадської журналістики

«Міськсвітло» у Рівному знову майже на мільйон підняло вартість свої послуг

Світло лампочка комуналка

Управління житлово-комунального господарства у Рівному 25 грудня за уклало угоди з КП «Міськсвітло» на електропостачання і електромонтажні роботи загальною вартістю 7,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги мають надаватися у 2014 році. Йдеться про електропостачання, технічне обслуговування і утримання в належному стані систем освітлення вулиць, майданів, парків, скверів, дворових територій, фонтанів, електронного годинника та святкової ілюмінації в місті Рівне.

Закупівлю у Рівному проведено за процедурою «в одного учасника». Замовник обґрунтував відсутність відкритих торгів тим, що такі послуги може надати тільки КП «Міськсвітло» і конкурентоздатної організації по обслуговуванню мереж зовнішнього освітлення міста Рівне, не існує.

У 2013 році аналогічні послуги «Міськсвітла» коштували 6,64 млн грн., у 2012 – 5,74 млн грн.

Мережі зовнішнього освітлення знаходяться на балансі підприємства «Міськсвітло». Управління (включення, виключення і т.д.) проводиться через спеціальний пульт типу ДТМ-30 по парах зв’язку та по спеціальній системі радіозв’язком, який знаходиться в КП «Міськсвітло». В мережах зовнішнього освітлення встановлений диференційований облік електроенергії, який знаходиться на балансі підприємства «Міськсвітло» у Рівному.

Exit mobile version