Колона – Cайт громадської журналістики

Мер Луцька розповів, що боржники за тепло втратять житло

Боржники за тепло, які не розрахуються із теплопостачальними підприємствами, залишиться без води, а потім, можливо, – і без житла.

Боржники за тепло повинні розрахуватися з боргами, інакше місцева влада буде боротися проти них. Міський голова Луцька Микола Романюк заявив про це сьогодні, 6 квітня.

Микола Романюк, міський голова Луцька Він повідомив, що зараз Нафтогаз поставив у скрутне становище багато міст України, Луцьк не виключення. Тим паче постачальник газу не може піти на поступки для українців. Навіть ліміт запрошений луцькою владою для лікувальних закладів основний постачальник газу в місто не надав. У міському бюджеті також замало грошей, щоб розрахуватися з боргами.

Цим Романюк виправдовує свою майбутню політику щодо боротьби з боржниками. За його словами, мешканці Волинської столиці напалили на 64 мільйони гривень. У лучан також була можливість оформити субсидію, або реструктуризувати борг. А тепер залишилися тільки боржники, які мають гроші, але не хочуть сплачувати борги в Луцьктепло.

Він заявив зокрема, що з боржниками боротися будуть жорстко – відключатимуть воду, санвузли, у разі потреби будуть виставляти на аукціон квартири боржників та продавати їх, щоб розрахуватися з Нафтогазом.

Exit mobile version