Колона – Cайт громадської журналістики

Медіа-кава у Луцьку: Лотами будуть відомі прес-аташе та журналісти

Медіа-кава у Луцьку: Лотами будуть відомі прес-аташе та журналісти

Лотами журналісти стануть у благодійних цілях в рамках благодійного аукціону “Медіа-кава”, який розпочнеться на Волині 23 травня.

За словами ініціатора проекту Мирослава Ващука, даний проект буде організовуватися вже вдруге. Проект “Медіа-кава” приурочують до Дня журналіста, а сам проект буде проходити з кінця травня і на початку червня.

Згідно аукціону для перемоги в лоті потрібно зробити найбільшу ставку, в результаті переможець матиме змогу випити каву з людиною, яка була представлена у лоті. Очікується, що серед лотів будуть як представники ЗМІ, блогери, представники прес-служб, в загальному усі хто має відношення до медіа.

Кожен лот стартуватиме від ста гривень, мінімальна ставка для збільшення складатиме 10 гривень.  Торги, щодо лоту триватимуть 24 години, а переможцем буде той хто зробить найбільшу ставку.

Торги будуть відбуватися у facebook-групі “Медіа-кава”

Кошти які будуть зібрані на аукціоні мають бути спрямовані на потреби Волинського обласного госпіталю ветеранів війни.

За словами Мирослава Ващука у минулому році, завдяки акції закупили для реабілітаційне обладнання на суму 34 269 гривень для Волинського обласного шпиталю ветеранів війни. Тоді на аукціоні зібрали 29 тисяч гривень, іншу частину суми вдалося зібрати завдяки скринькам, що стояли в міській та обласній раді.

Exit mobile version