Колона – Cайт громадської журналістики

Львівський кінопрокат потрапить під контроль Львів-ТБ

Львів

Львівський кінопрокат потрапить під контроль Львів-ТБ, оскільки офіційно буде розформований.

Львівський кінопрокат потрапить під контроль Львів-ТБ, комунального каналу Львова. Нещодавно стало відомо, що КП Львівська обласна контора кінопрокату ліквідують.

Про те, що працівники контори перейдуть на іншу роботу – на Львів-ТБ, говорив Юрій Візняк, що очолює профільну комісію облради з питань культури і медіа.

Як недавно повідомлялося, Візняк отримав пост очільника Львів-ТБ, практично відтіснивши з нього Ярослава Антонійчука, якого лобіювала Свобода. Їх політичні опоненти РПЛ тепер можуть розраховувати на укрупнення тепер уже майже кишенькового місцевого комунального медіа-гіганта. І це, незважаючи на загальнодержавний процес розформування комунальних ЗМІ, витягує з обласного бюджету все більші суми коштів.

Різні варіанти переформатування кінопрокатної контори, які розглядалися депутатами, зокрема комісією очолюваною Візняком, не отримали схвалення. Таким чином депутати вирішили, що не будуть створювати на базі архіву контори музей і не переноситимуть її в кінотеатр.

Кілька працюючих на підприємстві осіб зможуть продовжити свою професійну діяльність в інших підрозділах чи окремих відділах Львів-ТБ.

Exit mobile version