Колона – Cайт громадської журналістики

Львівські депутати складуть чорний список проросійських артистів

відбудеться сесія Львівської міської ради

Депутати фракції УКРОП, що входять до складу Львівради, пропонують скласти список проросійських артистів, яким заборонять виступати у місті.

У список проросійських артистів, які стануть персонами нон-грата у Львові, ввійдуть співаки та гурти, які виступали на території Криму й окупованій частині Донбасу, а також у самій Росії під час проведення Антитерористичної операції внаслідок окупації названих територій.

Засідання Львівської міської ради, яке заплановане на 21 квітня, розгляне проект рішення, внесений депутатами від УКРОПу. Очільник фракції УКРОП у Львівській міській раді Ігор Телішевський пояснив рішення однопартійців тим, що у місті зростає напруга навколо проведення концертів проросійськи налаштованих гуртів та співаків. Зокрема він посилався на недавні протести, які проходили з метою відміни концертів зірок, які виступали на території Росії під час окупації.

Варто нагадати, що таким чином було скасовано концерт Андрія Запорожця та його гурту SunSay, який було заплановано на 7 квітня. Тоді ініціаторами протесту виступили активісти руху Економічний бойкот.

Ігор Телішевський запевнив, що аналогічне рішення будуть розглядати на сесії обласної ради Львівщини, також із подання його однопартійців.

Exit mobile version