Колона – Cайт громадської журналістики

Лауреата Fashion Film Festival покажуть в Івано-Франківську

Pre-Order, Fashion Film Festival

Переможця Fashion Film Festival презентують в столиці Прикарпаття 18 лютого. Фільм “Pre-Order”, що став кращим серед інших ігрових короткометражок, покажуть в Urban Space 100.

Fashion Film Festival, що проходить щорічно, цього разу презентував поціновувачам короткого метру 11 стрічок. Серед фільмів-учасників фестивалю згадують французькі, українські фільми та стрічки зі США.

На презентацію фільму в Івано-Франківську завітають також Наталія Корнієнко (Nata Meta), що розробила дизайн костюмів, та Павел Валько, що режисував стрічку.

Як стверджують творці фільму, за ціль собі вони поставили ретроспективу такого стилю як нуар. Зокрема у фільмі намагалися відтворити відповідну атмосферу не за допомогою декорацій чи локацій, а саме за допомогою типажів та яскравих образів.

Лауреата фестивалю кіно про моду уже раніше презентували в столиці України наприкінці січня. Наразі готують презентувати фільм у місті, в якому він народився. Нагадаємо, що над створенням фільму працювала команда мистецької школи “LEDi”.

Оргкомітет заходу також обіцяє велику кількість подарунків та призів усім, хто завітає на показ фільму. Крім іншого на презентації планується конкурс на кращий костюм “ретро”.

Вашій увазі – трохи “закулісних” моментів створення фільму:

Exit mobile version