Колона – Cайт громадської журналістики

Лише трепанація змогла врятувати львів’янину життя (+ФОТО)

Трепанація

Віктор Солодовник змагається за життя в Жовтневій лікарні Львова. Лише трепанація, за словами його сина, врятувала його.

Чоловіку знадобилася трепанація, коли його забрали до лікарні з інсультом. До лікарні він потрапив ще 28 квітня, в понеділок. Нейрохірурги відразу ж взялися рятувати чоловіка і зробили все, щоб той вижив. Його син Віталій Вікторович опублікував фото батька після операції.

За словами Віталія, лікарі нейрохірургії в Жовтневій лікарні стверджують, що необхідно провести ще одну операцію, оскільки життя його батька досі в небезпеці. Вартість хірургічного втручання хлопець не повідомив, проте стверджує, що грошей на лікування не вистачає.

Тому син, який прагне понад усе врятувати рідного батька, звернувся за допомогою до всіх небайдужих. Наразі зібрано суму в 25000 гривень, але цього недостатньо для операції, яку потрібно провести до середини травня.

Віталій Солодовник просить усіх, хто має змогу допомогти, переказувати кошти на картковий рахунок своєї матері, дружини Віктора – Альони.

Реквізити:

Рідних Віктора можна знайти у Жовтнева лікарня – нейрохірургія, корпус №7.

Exit mobile version