Колона – Cайт громадської журналістики

КРУК ФЕСТ I привезе в Ужгород андерграундні гурти

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року, Презентовано сцену міжнародного конкурсу «Євробачення – 2014»

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року

Організатори КРУК ФЕСТ I завтра, 28 березня, розкажуть про свій майбутній фестиваль та про гурти, які приїдуть у квітні до Ужгорода.

КРУК ФЕСТ I, запланований на 23 квітня цього року, буде першим великим заходом промо-групи КРУК. Микола Мага та Володимир Косарев-Козлов, які представлятимуть оргкомітет фестивалю, розкажуть про запланований фестиваль завтра, в ході прес-конференції.

Проведуть розмову та анонсують фестиваль в колі журналістів в приміщенні прес-клубу Ужгорода. Початок зустрічі о 12:00, вхід вільний.

Об’єднання КРУК позиціонує себе як незалежна промо-група, в основі діяльності якої – організація концертів різноманітних андерграундних гуртів. Представники групи намагаються розвивати концертну діяльність в Ужгороді, запрошуючи до міста нестандартні гурти.

Серед учасників фестивалю уже анонсовано присутність деяких найкращих виконавців 2015 року в жанрі метал. До списку запрошених потрапили, зокрема, ужгородські, виноградівські, київські та львівські гурти, а також запрошені гості із Боярки.

Варто зазначити, що ужгородська промо-група уже влаштувала не один концерт в столиці Закарпаття, зокрема, в різних нічних клубах та великих залах. Родзинкою цих концертів стають самі гурти, з якими КРУК знайомить своїх гостей.

Exit mobile version