Колона – Cайт громадської журналістики

Хто з мерів обласних центрів Західної України отримав найбільшу зарплату?

Хто з мерів обласних центрів Західної України отримав найбільшу зарплату

Згідно електронних декларацій за 2017 рік можна легко визначити хто з мерів обласних центрів Західної України отримав найбільшу зарплату за минулий рік.

Серед мерів міст обласного значення Західної України найбільше заробітної плати за минулий рік отримав мер Тернополя – Сергій Надал. Його зарплата склала 577 тисяч 408 гривень. Слід зазначити, що заробітна плата це єдиний дохід Сергія Надала у минулому році.

Другим у нашому списку є Андрій Садовий, який у 2017 році на посаді мера Львова отримав зарплату у розмірі 491 тис. 780 гривень. Інших доходів за минулий рік Садовий не отримував.

Чернівецький мер Олексій Каспрук у минулому році отримав заробітної плати на суму 437 тисяч 879 гривень.

Зарплата мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа за 2017 рік склала 408 тисяч 163 гривні.

Мер Рівного Володимир Хомко на посаді мера отримав зарплату у розмірі 396 тисяч 937 гривень. Про те дохід Володимира Хомка не складався лише з зарплати, загальна сума його доходу за 2017 рік у чотири рази більша ніж його зарплата.

Ужгородський мер Богдан Андріїв серед мерів обласних центрів Західної України отримав найменшу зарплату отримавши 358 тисяч 98 гривень. Про те серед усіх мерів Західної України він і його дружина отримали найбільший дохід за 2017 рік.

 

Exit mobile version