Колона – Cайт громадської журналістики

Хто з депутатів Чернівецької міської ради володіє найбільшою кількістю автомобілів

депутатів Чернівецької міської ради володіє найбільшою кількістю автомобілів

Громадський рух “Чесно” проаналізував, хто з депутатів Чернівецької міської ради володіє найбільшою кількістю автомобілів. Найбільшим автовласником згідно заповнених електроних декларацій за 2016 рік є депутат Валерій Найдиш з “Рідне місто”.

У декларації Валерія Найдиша вказана 7 автомобілів, з них п’ять легкових та два вантажних. Особисто депутату належать автомобілі марки Renault, Mercedes,  та Lexus. Лише один автомобіль марки Mini cooper Сontryman знаходиться у власності дружини депутата.

Однакова кількість транспортних засобів вказана в деклараціях депутатів Ромео Скрипа з “Солідарність” та Любові Сорохан з “Батьківщини”. У їхніх деклараціях вказано по шість транспортних засобів.

Ромео Скрипа вказав в декларації автобус mercedes-benz, Volkswagen Caddy, дві вантажівки КАМАЗ та MAN. Автомобіль AUDI Q7, який знаходиться на безоплатному праві користуванні. Автомобілем BMW X6, володіє дружина депутата.

Любов Сорохан вказала в своїй електронній декларації чотири вантажівки та 2 легкових автомобілі. Майже всі автомобілі знаходяться у власності чоловіка депутатки. Любов Сорохан володіє лише вантажним автомобілем – МАЗ 500.

У декларації Василя Осачука вказано 5 автомобілів, з них чотири належать депутату: Honda CR V, ВАЗ 2101, та дві вантажівки Renault Master. Дружині депутата належить автомобіль Mazda3.

Exit mobile version