Колона – Cайт громадської журналістики

Хто з депутатів Чернівецької міської ради є найбільшими землевласниками?

депутатів Чернівецької міської ради є найбільшими землевласниками

Громадським рухом Чесно було визначено хто з депутатів Чернівецької міської ради є найбільшими землевласниками.

До трійки найбільших землевласників Чернівецької міської ради потрапили Богдан Ковалюк, Василь Максимюк та Анатолій Чесанов. Найбільших землевласників визначали згідно деклараій за 2016 рік.

Найбільшим землевласником став депутат від “Самопомочі” Богдан Ковалюк. У  електронній декларації депутата вказано майже 5 гектарів землі. Майже по два гектари землі належать особисто депутату та його дружині, дані ділянки знаходяться у селі Вікно, Чернівецької області. Ще майже один гектар землі, який належить Ковалюку знаходиться у селі Мамаївці.

Читайте також хто з депутатів Чернівецької міської ради володіє найбільшою кількістю автомобілів

Василь Максимюк, який є головою фракції “Солідарність” вказав в декларації майже 4 гектари земельних ділянок. З них майже три гектари це власність матері депутата, а земельні ділянки знаходяться у селі Іванківці. У власності депутата знаходиться земельна ділянка у селі Великий Кучурів. Ще одна земельна ділянка у Іванківцях належить депутату та його сину. У коментарі журналістам Максимюк розповів, що всі земельні ділянки окрім тієї землі, що знаходиться під будинком, це земельні паї. Щодо землі яка знаходитсья у власності матері, то це спадок. Депутат прокоментував, що ця земля знаходитсья у користуванні у когось з селян.

Анатолій Чесанов, який є депутатом від партії “Рідне місто”, вказав в декларації майже 2 гектари землі. Усі земельні ділянки вказані в його декларації це його власність. Основна частина цієї землі знаходиться у селі Слобода, ще одна ділянка площею майже шусть соток знаходиться у Чернівцях. У коментарі журналістам, депутат розповів, що сільськогосподарські землі він придбав поряд з тепличним комплексом свого товариша. В майбутньому депутат планує займатися сільським господарством.

Також читайте що вказав в декларації затриманий на хабарі заступник військового комісара у Чернівцях?

Exit mobile version