Колона – Cайт громадської журналістики

Грузія у Рівному гостинно прийняла усіх

Медіа-кава у Луцьку: Лотами будуть відомі прес-аташе та журналісти

Клуб Вільних Мандрівників організував зустріч  9 лютого у time-cafe «Home», де цілий вечір говорили про незвичну та по-своєму унікальну країну – Грузію.

Олена Шульга розповіла мандрівникам про відкриття грузинських міст разом із гуртом джазових музикантів, а також поділилась із слухачами про отриманим досвідом впродовж подорожі. Ярослав та Юлія розказали про своє захоплення автостопом, про пристрасну любов до хачапурі і лимонаду, про кавказькі лавини, басейни Боржомі, Алазанську долину.

Також присутнім розповіли про подібні проекти, завдяки яким можна «не лише подорожувати, а й перейняти той менталітет та привезти частинку хорошого із собою» – каже Олена, що змогла поєднати відпочинок із відпрацюванням музичних ритмів у рамках молодіжного проекту «Street Music Day».
Впродовж вечору, слухачі насолоджувались кавою/чаєм від time-cafe «Home», розповідями про Грузію та приємним спілкуванням. Ці незвичні заходи варті уваги небайдужих до подорожування людей, тому Клуб Вільних Мандрівників завжди відкритий для інших.

Автор: Марта Нечаєва

Exit mobile version