Колона – Cайт громадської журналістики

Google запланувала презентацію власних смартфонів

Посилаючись на слова людей, знайомих з планами Google, джерело стверджує, що 29 вересня в Сан-Франциско відбудеться спеціальний захід, присвячений анонсу двох нових смартфонів Nexus.


Цього року одночасно буде випущено дві нові моделі смартфонів Nexus на Android 6.0 Marshmallow від різних партнерів Google – компаній LG і Huawei, як ми вже знаємо по попереднім чуткам і витокам. Перша, як очікується, готує до випуску оновлену версію Nexus 5 з 5,2-дюймовим екраном.Нагадаємо, раніше в мережі з’являлися фотографії наступного смартфона Nexus у виконанні LG.Друга ж створює власний смартфон лінійки Nexus з величезним дисплеєм розміром 5,7 дюйма.

У Google дану інформацію коментувати відмовилися.

Попередні характеристики обох прийдешніх смартфонів Nexus вже неодноразово з’являлися в мережі. Неясно лише, скільки коштуватимуть дані апарати. Зараз всі без винятку виробники смартфонів займаються досить агресивну позицію в питанні ціноутворення, пропонуючи досить конкурентноздатні ціни. Компанія Motorola, наприклад, просить за свій Moto X Pure Edition $ 399, тоді як виробники, ранг яких нижче, начебто ZTE, Huawei і Alcatel пропонують смарфтони з непоганими характеристиками за ще нижчою ціною. Смартфони Apple iPhone 6, для порівняння, продаються за ціною від $ 650 без укладення контракту з оператором. До слова, Apple проведе власне захід, на якому будуть представлені нові iPhone, вже наступного тижня. Так чи інакше, але завдяки підтримці Google, лінійка Nexus ніколи повністю не зводилася до отримання прибутку.

Джерело: c | net

Exit mobile version