Колона – Cайт громадської журналістики

Голову бюджетної комісії Рівнеради звинуватили в шахрайстві

Зображення з Googlе карт

Вчора, 12 травня, на засіданні Рівнеради представники радикалів звинуватили Сергія Паладійчука у фальшуванні рішення бюджетної комісії.

Голова бюджетної комісії, як стало відомо Сайту громадської журналістики із заяви представника фракції РПЛ в міськраді Рівного Володимира Кудріна, сфальшував рішення. Точніше, радикали стверджують, що всупереч результатам голосування комісії, яка засідала 20 квітня 2016 року, Сергій Паладійчук завізував проект рішення, який розглядали на засіданні комісії. Наступного дня проект рішення розглянули уже на засіданні сесії і, до того ж, затвердили.

Йдеться про проект рішення №130 “Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Рівного до 2020 року у новій редакції”. За словами Кудріна, члена Постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю, на згаданому засіданні з 9 членів комісії було 5 присутніх. Розглядаючи нову редакції Плану сталого енергорозвитку, її підтримало 4 з присутніх, сам Кудрін – утримався, тобто рішення не набрало більшості від складу комісії і, відповідно, не могло бути прийнято.

Незважаючи на це голова комісії Паладійчук завізував проект рішення. Тому депутат Кудрін разом із трьома колегами по фракції звернувся до керівника депутатської комісії Рівнеради із законності, а також до міського голови. Від Олександра Чубая та його комісії очікують визнання дій Сергія Паладійчука незаконними, а від Володимира Хомка – ініціативи відкликання голови бюджетної комісії.

Після засідання сесії депутат Кудрін також опублікував копії протоколу засідання комісії, завізований проект рішення та текст свого звернення.

Підписи під проектом рішення:

Витяг з протоколу №23 від 20 квітня 2016 року Постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю:

Звернення депутатів фракції Радикальної партії:

Exit mobile version