Колона – Cайт громадської журналістики

Геннадій Москаль вилаявся на пенсіонерів (ВІДЕО – цензура)

Геннадій Москаль про зникнення Познякова

В центрі уваги опинився Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА. Він перед камерою вилаявся на пенсіонерів, що завітали до його кабінету.

Таким чином Геннадій Москаль вкотре став зіркою вечірнього шоу ЧистоNews у виконанні Кварталу 95. Як повідомляють місцеві ЗМІ, причиною бурхливої реакції та лайки цього разу стала розмова з Іваном Данацком, який прийшов із групою пенсіонерів до кабінету губернатора.

Данацко – маргінал, що займається громадським активізмом, принаймні стверджуючи і вважаючи, що ним займається. Справа в тому, що уже понад рік він встановлює торговий намет на площі Народній поблизу будівлі ОДА, намагається приєднуватися до різних громадських акцій та протестів, проте часто його не сприймають більш конструктивні громадські організації та діячі.

Данацко почав своє “громадське служіння” з підтримки Тарифного Майдану ще рік тому, але до цього часу уже не має особливої підтримки серед населення Ужгорода та області. Тому, ймовірно, що Геннадій Москаль лаявся на горе-активіста уже не вперше.

Підтвердженням такому стану речей може бути і те, що в соціальних мережах інцидент оцінюється переважно з позитивними відгуками в бік Москаля. Видання prozak.info навіть припустило, відео лайки могли поширити люди із піар-групи губернатора Закарпаття, зважаючи на доволі скептичне ставлення переважної більшості закарпатців до діяльності Данацка.

А ось – і відео, в якому Москаля зробили зіркою учасники студії Квартал 95, виконавши для нього навіть пісню:

Exit mobile version