Колона – Cайт громадської журналістики

Франківчанка Ірма Вітовська зіграє Мерилін Монро

Американську красуню Мерилін Монро у виконанні Ірми Вітовської можна буде побачити в Києві уже в травні під час прем’єрного показу “Мерилін Монро: Тріумф і Агонія”.

Постановка виставу про Мерилін Монро та найскладніший період її життя розкриє найбільш суперечливі питання щодо життя відомої американки, яка із простої дівчини перетворилася на секс-символ свого часу не лише Штатів, а й усього світу.

Пройде прем’єра 25 травня в Київській опереті, а на глядачів чекатиме шоу в стилі 50-60-х років – музика, стиль та наркотична залежність від слави та успіху, поєднані з цинізмом, прямотою та спокусливою натурою білявки, характерних для свого часу, дозволять побачити альтернативні сторони справді неординарного життя.

Постановочна група обіцяє, що Монро у виконанні Вітовської не залишиться без уваги чоловіків – як на сцені, так і серед глядачів.

Цікавим є той факт, що музику для вистави було створено з нуля – написано групою із шести музикантів, які теж візьмуть дієву участь у виставі. Разом з цим музика справді відповідає духу свого часу.

Exit mobile version