Колона – Cайт громадської журналістики

Слідом за НК Верес у Рівному за 1,5 млн відновлюють стадіон Авангард

Рівненський ВЕРЕС на три голи переграв сьогоднішнього суперника

Попередньо відомо, що на стадіон Авангард витратять півтора мільйони гривень – і це тільки на проектну документацію.

Хто реконструюватиме стадіон Авангард – визначатимуть до 25 травня цього року. Наразі було оголошено старт відбору виконавця проектно-кошторисної документації.

Стадіон Авангард, що знаходиться на вулиці Замковій, 34, протягом 5 років використовувався лише як легкоатлетичний комплекс. І тільки минулої осені, коли, через 5 років після свого розпаду, відновився футбольний клуб Верес, який завжди базувався на стадіоні Авангард, питання його відновлення та реконструкції постало вкрай гостро.

Варто зауважити, що земля під стадіоном та його будівлі належать міській владі. Клуб Другої Ліги наразі не спроможний утримувати таку споруду, тому Президент НК Верес, очільник Федерації Футболу Рівненщини Олексій Хахльов пролобіював виділення коштів на реконструкцію і з міського бюджету. Хоча йдеться наразі тільки про створення проектного документу.

Варто зауважити, що НК Верес наразі займає третю позицію в турнірній таблиці Другої Ліги і має всі шанси перейти у вищий дивізіон, а для серйозного футбольного клубу потрібен хороший домашній стадіон.

Пропозиції по розробці документації будуть прийматися до 25 травня за адресою вулиця Лермонтова, 6, де знаходиться приймальня керівника управління капітального будівництва. В останній день прийому пропозицій о 10 годині ранку відбудеться остаточний конкурсний відбір виконавця. Цікаво те, що пропозиції будуть подаватися в запечатаних конвертах, що додасть прозорості та неупередженості відбору.

Exit mobile version