Колона – Cайт громадської журналістики

Федоров: “Певні висновки про Ріу Аве нами вже зроблені”

Помічник головного тренера Динамо Сергій Федоров розповів про те, як готуються кияни до стартового матчу ліги Європи проти Ріу Аве.

В четвер динамівцям доведеться провести матч першого туру групового раунду Ліги Європи проти португальського Ріу Аве.

“Оскільки ми входимо в щільний графік ігор, то футболісти працюють без вихідних. Наступного дня після матчу з Зорею хлопці проходили відновлювальні процедури, а ті, хто не брав участі в матчі небудь зіграв не дуже багато часу, проводили повноцінне тренування”, – наводить слова Федорова офіційний сайт Динамо.

“Як і після кожного матчу, у деяких хлопців є невеликі удари, але це не завадить їм взяти участь у матчі стартового туру групового турніру Ліги Європи в Португалії”.

“Спостерігав чи хтось за Ріу Аве в Португалії? Не було такої необхідності, оскільки ми володіємо достатньою інформацією, в тому числі і відеозаписами поєдинків Ріу Аве в чемпіонаті Португалії і Лізі Європи. Певні висновки про суперника нами вже зроблені, але їх я б вважав за краще залишити при собі “.

“Спочатку планували відправитися на Піренеї за дві доби до матчу, у вівторок. Але плани змінилися, і, швидше за все, полетимо в середу вранці, а ввечері на стадіоні Ріу Аве проведемо регламентні передматчеві заходи – прес-конференцію і тренування”.

Exit mobile version