Колона – Cайт громадської журналістики

Фаріон вкрай обурена вибором українців президента і мера Києва

“Свободівка” Ірина Фаріон вважає великою помилкою голосування українців за Петра Порошенка на виборах президента та УДАР у Київраді. Про це нардеп написала на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, Фаріон різко розкритикувала те, що кияни підтримали партію Віталія Кличка УДАР.

Ударівський вибір у Києві хіба підтверджує бажання електорату зазнавати постійного болю від власних політичних уподобань. УДАР – визріла брунька партії регіонів. У парі з рошеном – це банальна суміш для приглушення будь- якого національного інстинкту. Горе цьому народові. Це найогидніша зрада національних інтересів у рік Шевченкового ювілею. Нема меж людському безсиллю… “, – вважає депутат.

Printscreen з Facebook`а Ірини

Інфекція рошен вдарила по людях. Голосувати за міністра в уряді регіоналів, за співтворця партії регіонів та есдеків, за безнаціональне створіння….. І це після стількох смертей одержимих людей на майдані. Це навіть не божевілля. Це національне самознищення способом садомазохізму“, – написала політик.

Нагадаємо, за даними усіх екзит-полів Петро Порошенко стає президентом вже у першому турі виборів. У той же час мером Києві, згідно з опитуваннями на виході з дільниць, стане Віталій Кличко ,а його партія УДАР отримає у Київраді найбільшу депутатську квоту, передає Gazeta

Exit mobile version