Колона – Cайт громадської журналістики

Дві Волинські райдержадміністрації отримали керівників

Волинські райдержадміністрації, Любомльська та Ратнівська, отримали своїх керівників. Президент призначив їх вчора, 24 березня.

Три Волинські райдержадміністрації, серед яких Любомльська, Ратнівська та Іваничівська, ще недавно не мали своїх очільників. Про це нещодавно повідомляв сайт kolona.net.

Детальніше тут: На Волині три районні адміністрації не мають очільників

Ще з грудня, згідно з наказами Петра Порошенка, всі три РДА залишилися без голів. Вчора призначили голів у двох із них. У Любомльському районі очолив адміністрацію Микола Пархомчук, в Ратному чиновницьке крісло Президент віддав Андрію Харламповичу.

Слід зауважити, що обидва новопризначені понад рік працюють на головного “адміністратора” Волині – Харлампович та Пархомчук офіційно є радниками Володимира Гунчика. Одидва – із команди нинішнього президента та його партійної структури.

 

Пархомчук відомий тим, що очолював ВКФ Промінь (комунікації та інфраструктура у сфері будівництва, диспетчеризація ліфтів).

А Андрій Харлампович тривалий час очолював ТОВ Ваш вибір техно, яке займається будівельними та ремонтними товарами та послугами. В грудні активісти місцевого Правого сектору зафіксували на відео розмову із ним щодо прозорості тендерів. За словами членів організації, радник Гунчика в робочий час був напідпитку.

Exit mobile version