Колона – Cайт громадської журналістики

Два мільйони гривень підуть на те, щоб замінити газон на «Арена Львів»

(Головне фото із .wikipedia.org)

У цьому році планується повністю змінити газон на стадіоні «Арена Львів». Як відомо, газон не змінювали ще з моменту будівництва арени, а саме з 2011 року.

Бажано замінювати газон на стадіоні кожні 4-5 років. Як зазначив начальник сектору державних закупівель, газон потрібно замінити як найшвидше. Це потрібно зробити для того, щоб на арені можливо було проводити матчі Єврокубків та збірної. Для того, щоб гравцям було максимально зручно та приємно грати на полі, газон повинен бути найвищої якості.

Площа стадіону складає 9 882 квадратних метрів. Щоб покрити новим газоном таку площу, «Арена Львів» планує виділити кошти, обсяг яких складає 1 мільйон 931 тисяча гривень. Перший раз на тендер відгукнулося лише одне підприємство, а як відомо, для того щоб відбувалися торги, потрібно як мінімум дві сторони. Тому було прийнято рішення провести тендер вдруге. 6 червня 2018 року відбудеться оголошення переможця другого тендеру. Початок робіт по заміні газону запланований на червень цього року, а кінець на липень.

Exit mobile version