Колона – Cайт громадської журналістики

Дружина начальника ДСНС тримає дачу у Криму

У минулому році начальником Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергієм Дмитровським було задекларовано 313 тисяч прибутку та 318 тисяч готівкою. Дана інформація зазначена у декларації про доходи за минулий рік.

У декларації за 2016 рік чиновник задекларував 243 тисячі гривень доходів, а за 2015 рік він заробив майже 150 тисяч гривень. Дружина Дмитровського за минулий рік заробила майже півтора мільйона гривень займаючись підприємницькою діяльністю, про це пишуть новини Львівщини.

У декларації зазначено, що Дмитровський володіє земельною ділянкою, площа якої становить 770 квадратних метрів та знаходиться у місту Тухлі. Також посадовець використовує будинок, площею 608 квадратних метрів..

У власності Руслани Дмитровської перебуває квартира у Львові площею 88 квадратних метрів, декілька земельних ділянок, які розташовані у Севастополі та два нежитлових приміщення у Львові. Також дружина посадовця володіє дачею, площа якої становить 157 квадратних метрів.

В готівковому вигляді посадовець тримає 10 тисяч доларів та 60 тисяч гривень. Його дружина тримає готівкою 200 тисяч гривень, 50 тисяч євро та 85 тисяч доларів.

Exit mobile version