Колона – Cайт громадської журналістики

Дмитро Пацко декларація за 2017 рік

В Гощанському районному судді всього один суддя Дмитро Пацко. Що включає його декларація за 2017 рік читайте нижче.

Гощанський районний суддя має зобов’язання в 40 тисяч гривень

У своїй декларації за 2017 рік Пацко Дмитро Васильович, який займає посаду судді Гощанського районного суду Рівненщини, задекларував власні витрати і торішні доходи.  Фігурантами декларації є суддя Пацко Дмитро Васильович, дружина Пацко Ольга Олексіївна, син Пацко Максим та дочка Пацко Олександра. Детальніше про витрати сім’ї Пацко можна дізнатися з декларації.

З декларації стає відомо, що суддя Пацко володіє квартирою, площа якої становить 75,8 м2, земельною ділянкою та житловим будинком. Загальна площа даної нерухомості складає 432,1 м2. Житловий будинок зареєстрований на суддю, а вся інша нерухомість на дружину. Також у декларації зазначено, що з 2003 року орендується квартира, площею 70,5 м2. Сім’я Пацко користується автомобілем ЗАЗ SENS Хетчбек, який коштує 59 тисяч гривень.

У декларації зазначено, що Пацко Ольга Олексіївна реєструє адвокатське бюро Ольга Пацко.

За минулий рік суддя отримав 229 тисяч 202 гривні заробітної плати за основним місцем роботи, 1 тисячу гривень бонусних нарахувань та 188 гривень процентів. Загальна сума зобов’язань сім’ї Пацко становить 40 тисяч 48 гривень.

 

Exit mobile version