Колона – Cайт громадської журналістики

Депутати Рівного оголосили вимушену перерву в засіданні

Зображення з Googlе карт

Сьогодні, депутати Рівненської міської ради продовжують сесію ради. На порядок денний винесено декілька питань:

Джерело: vse.rv.ua

1 99 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу на вул. Бахарєва, 23 (вх. № 1395 від 25.12.2015) [оприлюднено 04.04.2014].

Доповідач: С. Таргоній, начальник Управління земельних відносин.

Співдоповідачі: Л. Туровська, голова постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування; І. Ковалець, голова постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики; С.Паладійчук, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю; О. Нестерук, голова постійної комісії з питань транспорту, звʼязку та екології.

2 117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки на вул. Замковій(вх. № 1354 від 16.12.2015) [оприлюднено 20.10.2015].

Доповідач: С. Таргоній, начальник Управління земельних відносин.

Співдоповідачі: Л. Туровська, голова постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування; І. Ковалець, голова постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики; Н. Поліщук, голова постійної комісії з питань міського господарства.

3 134 Про затвердження Регламенту Рівненської міської ради сьомого скликання

Доповідач: О.Чубай, голова постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики.

Співдоповідачі: голови всіх постійних комісій.

4 135 Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, гастролі, приймають участь у різних інших розважальних заходах на території РФ під час російсько-української війни

Доповідач: Ю.Осіпчук, голова постійної комісії з питань охорони здоровʼя, материнства і дитинства та соціального захисту населення.

Співдоповідачі: В.Павелків, голова постійної комісії з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, звʼязків з громадськими обʼєднаннями та засобами масової інформації; С. Паладійчук, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

Наразі, депутати Рівного оголосили вимушену перерву для підготовки до таємного голосування про звільнення від обов’язків секретаря міської ради Олексія Муляренка.

Слід зауважити, що питання яке стосується секретаря міської ради попередньо не було оприлюднено на сайті міської ради, але розгляд цього питання є логічним, оскільки Олексія Муляренка було призначено Головою Рівненської обласної державної адміністрації.

Exit mobile version