Колона – Cайт громадської журналістики

Депутат Бабат знову прогулює сесію міскради Рівного

Зображення з Googlе карт

16 березня депутати Рівненської міської ради зібрались на сесію міської ради. Вже кілька сесійних засідань прогулює депутат, та екс-член фракції “Батьківщина” у міській раді Олександр Бабат.

Причини не з’являтись на сесії очевидні, депутат боїться зустрітись із журналістами і ще більше відповідати на їх питання.

Нагадаємо, відносно одіозного депутата відкрите кримінальне провадження. На будівництві яке пов’язують депутату загинув будівельник, за версією слідства чоловік впав із десятиметрової висоти і загинув. Тіло загиблого було вивезено у ліс біля села Олександрія. Пізніше поліція знайшла тіло загиблого.

Зі слів матері загиблого будівельника  депутат просив пробачити і пропонував гроші за те щоб мати не повідомляла у поліцію. 

[quote style=’1′ cite=”]Читайте також: Хрестик Бабата: рівненський депутат не прийшов на сесію і “очікує” на оголошення йому підозри про злочин[/quote]

Олександр Батат за дослідженям ЧЕСНО за 2016 рік прогуляв 76% засідань комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальної власності, та був визначений рухом депутатом на відкликання за пропуск більше ніж 50% засідань комісії в яку входить депутат.

У 2016 році Бабат, за аналітикою ЧЕСНО, прогуляв 40% сесійних засідань.

Судячи із того, що депутату було оголошено про підозру у вчиненні злочину Бабат довго ще не буде з’являтись на сесіях та комісіях міської ради.

Exit mobile version