Колона – Cайт громадської журналістики

Чоловік спалив власну матір і сяде за ґрати на 7 років

Чоловік спалив власну матір і намагався приховати сліди свого злочину – так вирішив Апеляційний суд Тернопільської області.

Чоловік спалив власну матір, але ні перша ні друга судова інстанція йому не повірила. Апеляцію, на якій тридцятип’ятирічний житель селища Мишковичі намагався довести, що його мати померла через необережне поводження з вогнем, було відхилено.

Суд першої інстанції встановив, що чоловік облив свою матір легкозаймистою сумішшю спирту й інших речовин та підпалив її. Причини цього вчинку виявити не змогли, проте про умисні дії чоловіка свідчить, як мінімум, те, що він не викликав швидку допомогу, аби врятувати свою матір.

Під час розтину було виявлено, що жінка померла внаслідок больового шоку. Вже доволі літня жінка не могла нічого зробити, аби врятуватися самостійно. Таким чином Апеляційний суд Тернопільщини вирішив відхилити апеляційну скаргу чоловіка, який і досі заперечує свою причетність до злочину.

Наразі для чоловіка, який не визнає своєї провини, термін ув’язнення залишився незмінним згідно із рішенням першої інстанції і склав 7 років за ґратами.

Exit mobile version