Колона – Cайт громадської журналістики

Четверо кандидатів змагатимуться 10 червня за посаду директора Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП

10 червня о 15.00 в Рівненському економіко-технологічному коледжі НУВГП відбудуться збори трудового колективу, під час яких працівники та студенти коледжу таємним голосуванням оберуть нового директора закладу.

Про це ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ повідомили в адміністрації рівненського «водника».

На посаду директора коледжу наразі претендують четверо кандидатів:

1. Гуровська Тетяна Валеріївна

2. Тарасюк Віталій Володимирович

3. Саранчук Оксана Іванівна

4. Дем`янюк Віктор Володимирович

Напередодні редакція отримала лист від одного з кандидатів на посаду директора, екс-керівника цього закладу Віталія Тарасюка. На думку кандидата, на членів колективу, які мають симпатії і прихильність до його кандидатури, чиниться тиск і погрози зі сторони адміністрації коледжу.

За словами Віталія Тарасюка, немає прозорості щодо виборів делегатів на конференцію трудового колективу з приводу обрання директора коледжу.

«Використовуючи адміністративний тиск і погрози [Віталій ]Станкевич та його заступники всіляко втручаються в засідання циклових комісій, підказуючи кого потрібно викреслити із списку делегатів на конференцію. Враховуючи нестандартну ситуацію в навчальному закладі, де панує тоталітаризм і диктатура , звертаюся до всіх, хто може вплинути на вище викладену інформацію , щоб у виборах директора приймав участь увесь колектив, а не тільки делегати адміністрації» – йдеться в повідомленні Віталія Тарасюка.

ЧЕТВЕРТА ВЛАДА звернулася до керівництва коледжу та НУВГП з проханням прокоментувати звинувачення кандидата.

Ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський впевнений, шо вибори відбудуться прозоро та демократично.

– Саме я був ініціатором і оголосив конкурс на посаду директора коледжу, – каже Віктор Мошинський. – Конференція відбуватиметься за участі усіх викладачів, а також делегатів від студентства та працівників коледжу. Звісно, теоретично можуть бути маніпуляції з підбором делегатів на конференцію, але голосування відбуватиметься таємно, тож кожен зможе висловитися згідно своїх переконань.

В адміністрації економіко-технологічного коледжу повдіомили, що в.о.директора Віталій Станкевич зайнятий, тож коментар дати не може. Спочатку в нього була нарада, а потім він пішов до ректора “водника” Віктора Мошинського.

Exit mobile version