Колона – Cайт громадської журналістики

Чернівецький полісмен розбив авто, бо оглядався на порушників

Міліція офіційно стала поліцією

У Чернівцях на патрулюванні полісмен розбив авто. Пояснив це тим, що намагався запам’ятати номер порушника, що проїхав по зустрічній смузі.

Ще вчора полісмен розбив авто Prius, яке знаходиться на балансі поліцейського управління, під час патрулювання околицями міста. Це сталося в неділю, 10 квітня, на вулиці Калинівській близько сьомої години ранку. Поліцейський патруль в’їхав у електроопору. Бетонний стовп розбився в друзки, як і автомобіль.

Фото Романа Марчука

Очевидці аварії відразу ж виклали фото у соціальних мережах, насміхаючись із водійських навичок полісмена. Подібну реакцію в соціальних мережах також викликало пояснення причини аварії. Крім цього, в соціальних мережах мешканці Чернівців уже нарахували згадки як мінімум про чотири ДТП за участю полісменів, проте цю інформацію ГУ НП Буковини заперечує. За ствердженнями поліції, був лише один інцидент, але тоді легковик врізався у патрульну машину не з вини співробітника поліції.

Варто нагадати, що недавно в Чернівцях призначили нового керівника поліції. Ним став франківчанин, колишній заступник Івано-Франківської поліції, який пройшов АТО, був заступником сотника в одній із сотень самооборони Майдану та долучився до створення батальйону Київ-1.

Exit mobile version