Колона – Cайт громадської журналістики

Бюджет міста Костопіль: більше 50% коштів витрачається на ЖКГ [Інфографіка]

Нещодавно в Україні звилася можливість в онлайн режимі стежити за місцевими бюджетами.

Журналіст сайту Колона переглянув інформацію щодо бюджету міста Костопіль. Уся інформація в статті за січень-жовтень 2018 року.

Бюджет міста Костопіль формують чотири види доходів це податкові надходження 59,81%, трансферти з місцевих бюджетів – 32,64%, неподаткові надходження – 4,66%, доходи від операцій з капіталом – 2,99%.


Найбільше коштів з міського бюджету витрачається на житлово-комунальне господарство – 55%, на освіту – 31,43% коштів, з усього бюджету.

Витрати на загальнодержавні функції становлять 8,76% витрат, а на економічну діяльність – 2,79%. На соціальний захист та соціальне забезпечення  витрачено 1,03% з бюджету, на духовний і фізичний розвиток – 0,78%, а на міжбюджетні трансферти – 0,21%.

Не зазначено жодних витрат на охорону навколишнього природного середовища та громадський порядок, безпеку та судову владу.

Щодо динаміки бюджету у період з січня по жовтень 2018 року то у квітні, червні, липні, вересні та жовтні видатки з бюджету перевищували дохід. Особливо велика різниця між витратами та доходами у червні та липні.

Станом на жовтень 2018 року бюджет міста Костопіль виконаний за доходами на 88,4%, а за витратами на 76,1%, відповідно до уточненого річного плану.

Exit mobile version