Колона – Cайт громадської журналістики

Військові автомобілі та БРДМи для АТО реставрують рівненські студенти

Відновлювати старі військові автомобілі та БРДМи для АТО взялися студенти Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП. Відтак, за підтримки викладачів і волонтерів вони завершують ремонт другої Бойової розвідувально-дозорної машини.

Першу хлопці ремонтували після пар і справились майже за 2 тижні. Другу полагодять ще швидше, так як ремонт відбувається під час практики. Обидві машини привезли з військової частини смт Оржів Рівненського району.

Нещодавно студенти і викладачі коледжу також відновили військовий автомобіль ГАЗ-66, який вже відправили в зону проведення АТО.

Кошти на БРДМи для АТО збирають волонтери. Голова Благодійного фонду «Руєвит» Діана Гордійчук говорить, що нещодавно в селищі Смига Дубенського району було проведено благодійний концерт і ярмарок, на якому вдалося зібрати понад 6 тисяч гривень для придбання необхідних запчастин.

За словами виконуючої обов’язки директора Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП Валентини Антонюк, навчальний заклад не стоїть осторонь подій на Сході і активно підтримує наших військових. Крім збору коштів, студенти і працівники коледжу виконують різні замовлення бійців, що стосується ремонту військової техніки та виготовлення необхідного інвентарю. Деякі викладачі і випускники коледжу знаходяться в лавах Збройних сил України і воюють в зоні АТО.

Автор: Юлія КОРЕЦЬКА

Exit mobile version