Колона – Cайт громадської журналістики

Біля Львова побудують містечко для ІТ спеціалістів

будівництво план цегла

ІТ Кластер міста Львів зазначив, що планує розпочати проект ІТ Village. Львів новини повідомляють, що даний проект передбачає будівництво ряду будинків для ІТ спеціалістів.

Наприкінці літа, за межами Львова буде розпочато будівництво будинків за межами ІТ Village. Як зазначає представник ІТ Кластеру Христина Максименко, дані будинки будуть призначені тільки для людей, які працюють в ІТ сфері, тобто придбати їх зможуть тільки ІТ спеціалісти.

Як каже пані Максименко, придбати будинок зможе людина з будь-якого міста України. Єдиним критерієм є те, що вона повинна працювати в ІТ сфері. Дані будинки будуть розроблені одним архітектором, тобто будуть мати дуже схожий дизайн. Це буде некомерційний проект, тому усі будинки будуть продаватися по собівартості.

Дане містечко повинно стати місцем для людей зі спільними інтересами. Комплекс буде мати площу в 17 гектар. У рамках ІТ Village будуть побудовані 133 будинки. Розташоване містечко буде на відстані 9 кілометрів від Львова. Комплекс буде під охороною та передбачає єдине місце для відпочинку.

Exit mobile version