Колона – Cайт громадської журналістики

Бійка 20 іноземців у Львові завершилася масовим затриманням

Львів

За фактом масової бійки 20 іноземців, під час якої було травмовано шістьох осіб, львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “хуліганство”.

Сьогодні, 16 травня, близько 16:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про масову бійку 20 іноземців, що сталась на одній з львівських вулиць поблизу кафе.

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Встановлено, що внаслідок бійки травмовано шістьох осіб. За словами очевидців, участь у бійці брали близько двадцяти чоловіків віком від 25 до 45 років, котрі також застосовували травматичну зброю. До приїзду поліцейських біля кафе залишились лише травмовані – інші учасники встигли втекти на автомобілі. Усім травмованим надали медичну допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють причину конфлікту, особи учасників бійки, а також вживають усіх заходів для їх затримання.

Про це повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Exit mobile version