Колона – Cайт громадської журналістики

У Львові батьки Тараса Познякова обіцяють винагороду за допомогу в пошуках

Львів

Батьки Тараса Познякова готові заплатити тим, хто поверне їм сина. Батьки також попросили правдивості та неупередженості у ЗМІ.

Батьки Тараса Познякова, львів’янина, який зник кілька днів тому після подорожі з двома попутниками, котрих знайшов через сервіс BlaBlaCar, готові заплатити тим, хто допоможе його знайти, будь-яку ціну. Про це повідомив ресурс unn.com.ua, сьогодні, 7 квітня.

Батьки Тараса Познякова попросили журналістів публікувати правдиві дані

Як повідомляє видання, батьки зниклого вважають, що він досі живий. Батько Тараса, зокрема, запевнив, що необхідно, аби в цю ситуацію втручалися всі небайдужі, тому що дорогоцінний час спливає.

Крім того пан Позняков попросив, щоб усю інформацію, яку публікують ЗМІ та яка з’являється в Інтернеті, не перекручувати, щоб вона відповідала дійсності, адже інформація, яка з’являється в мережі, вимагає тривалого часу на перевірку. Нагадаємо, що за кілька днів після зникнення, викуп за Тараса Познякова вимагали шахраї, котрі зв’язалися з його батьками по телефону.

Наразі розслідування та пошуки тривають, Київська поліція долучає до справи експертів, а також звертається до користувачів Facebook, які розміщують фото та відео Тараса та його автомобіля сірого Audi 2006 року випуску.

Exit mobile version