Колона – Cайт громадської журналістики

Барселона обіграла Манчестер Сіті у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

міні-футбол

міні-футбол

“Манчестер Сіті” забив у домашньому матчі з “Барселоною” на гол більше, ніж в минулому сезоні, але все одно поступився

АВТОР: ОЛЕКСАНДР БЄЛКІН

“Манчестер Сіті” – “Барселона” – одне з найбільш очікуваних протистоянь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У минулому сезоні команди вже зіткнулися на цій же стадії турніру. Тоді каталонці перемогли манкуніанців і на виїзді і дозволили, і на “Ноу Камп”. Публіка, що зібралася на “Етіхад Стедіум” сподівалася побачити прогрес у грі своїх улюбленців і чекала реваншу.
Але не дочекалася. До перерви на полі була лише одна команда. І до розчарування місцевих уболівальників це була “Барселона”. Луїс Суарес згадав свої виступи в Прем’єр Лізі і відправив два м’яч у сітку воріт Джо Харта. Остаточно добити господарів міг Дані Алвес, але влучив у поперечину.

Тільки вийшовши з роздягальні “городяни” нарешті прокинулися і провели ряд небезпечних атак. У підсумку на 70-й хвилині один м’яч МС сквитав. Кінцівка зустрічі обіцяла стати захоплюючою. Але обіцянку не стримала, багато в чому завдяки Феліксу Бриху, який показав другу жовту Гаеля Кліши. Гості могли вирішити багато чого вже сьогодні, але Мессі не реалізував пенальті у доданий час. У матчі-відповіді “Манчестер Сіті” потрібно буде зробити подвиг, щоб здолати “синьо-гранатових” за сумою двох матчів.

За матеріалами Footboom

Exit mobile version