Колона – Cайт громадської журналістики

Авто Тараса Познякова зі Львова таки знайшли під Києвом – ГУ НП

Львів

Зникле авто Тараса Познякова зі Львова знайшла поліція. На жаль, самого Тараса поруч з машиною не було.

Про знахідку авто Тараса Познякова зі Львова уже офіційно повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Києві сьогодні, о-пів на третю дня. Раніше вже повідомлялося про нібито знахідку автомобіля, проте ця інформація не набула офіційного підтвердження до сьогоднішнього дня.

Наразі поліція продовжує пошуки Тараса, в головному управлінні Києва повідомляють, що завдяки “доброзичливцям”, які скеровували пошуки на хибний шлях, Розслідувальні дії затягнулися. Крім цього поліція також розглядає можливість відкриття кримінальних справ по факту розголошення деякої інформації про Тараса, яка могла призвести до трагічних наслідків.

Відомо, що 8 днів тому хлопець відправився зі Львова до Києва, взявши із собою двох попутників, яких знайшов через сервіс BlaBlaCar. Востаннє 25-річного хлопця бачили неподалік від Києва, після чого він зник, а його телефон опинився поза зоною.

Батьки зниклого Тараса Познякова зверталися до всіх небайдужих за допомогою, також пропонували винагороду тим, хто допоможе знайти їхнього сина. Деякі шахраї хотіли скористатись цим і обдурити батьків Тараса, аби отримати грошову винагороду.

Інформація про те, що автомобіль Познякова знайшли, з’явилася ще вчора. Але деякі волонтери заявили, що це інформаційний вкид. Сьогодні з поліції повідомили, що в Києво-Святошинському районі, поблизу села Новосілки, в гаражі знайшли сіре Audi, яке належало Тарасу.

Exit mobile version