Колона – Cайт громадської журналістики

Американські політики виступили з ініціативою заборонити ЧС-2018 у Росії

Американські політики виступили з ініціативою заборонити ЧС-2018 у Росії. Більше десятка Американських сенаторів написала лист-звернення до представництва ФІФА Йозефа Блаттера із проханням позбавити режим, ЧС 2018, Американские политики выступили с инициативой запретить ЧМ-2018 в России.

Американські політики виступили з ініціативою заборонити ЧС-2018 у Росії.

Більше десятка Американських сенаторів написала лист-звернення до представництва ФІФА Йозефа Блаттера із проханням позбавити режим Путіна та Російську Федерацію права на реалізацію світового Чемпіонату з футболу, який має відбутись 2018-го року. Лист підписали 13 американських законодавців.

Американські політики виступили з ініціативою заборонити ЧС-2018 у Росії. Зокрема, лист підписали республіканець Джон Маккейн, демократ Роберт Менендес, та республіканцями Марко Рубіо та Роном Джонсоном.

Американські політики також висловили позицію щодо наслідків проведення чемпіонату у Росії. Зауважили, що проведення світового Чемпіонату ФІФА у Російській Федерації збільшить авторитет путінського режиму у період, коли його необхідно засуджувати, і надасть економічне зростання Росії, у час коли спільнота світу посилює на Росію економічні санкції”.

Колона
Exit mobile version