Колона – Cайт громадської журналістики

Аллегрі: Мальме знаходиться в кращій формі, ніж ми

Наставник Ювентуса Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від матчу своєї команди з Мальме в першому турі групового етапу ЛЧ.

“Мальме однозначно в кращих кондиціях, ніж ми Це організована команда, тому нам треба діяти обережно і швидко, бути надійними в обороні, -. Приводить слова Аллегрі офіційний сайт УЄФА -. Думаю, Ювентус достатньо сильний, щоб домогтися успіху і в національній першості, і в Лізі чемпіонів. Ми знаємо, наскільки важко перемагати в єврокубку, але немає нічого неможливого “​​.

“Минулого року Юве не вийшов з групи, але грав добре Іноді ви не отримуєте те, що заслужили У нас прекрасна команда, метою якої має бути вихід мінімум до чвертьфіналу Але в даний момент наша задача -… Пройти групу”.

“У Європі ви граєте проти суперників, які прагнуть до перемоги. Тому тут менше тактики і більше швидкості, ви повинні по-іншому читати гру. Я нічого ще не виграв в єврокубках, але я на такому рівні п’ятий рік, і попереду ще дуже багато . роботи Сподіваюся, я виконаю її з Ювентусом “, – зазначив Алегрі.

Exit mobile version