Колона – Cайт громадської журналістики

Акція «За цирк без тварин» в Івано-Франківську

Акція «За цирк без тварин» в Івано-Франківську

У місті Івано-Франківськ, 19 травня ресурс «UAnimals» проводив акцію з девізом «За цирк без тварин». Організатори закликають людей приєднуватися до руху, щоб спільними зусиллями домогтися заборони на звірів. 

Головною вимогою організаторів є заборона використання тварин в цирках на державному рівні. Українська влада не припиняє підтримувати знущання над тваринами в цирках, в той час як інші країни поступово від цього відмовляються.

Підставою проведення даної акції є нові правила благоустрою міста, які починають діяти вже із 17 травня цього року. За новими правилами, виступи цирків з тваринами забороняються на території міста.

Організатори дякують всіх тих, хто не залишився байдужим і брав участь у мітингах, маршах та підписував електронні петиції. Спільними зусиллями було досягнуто прийняття нових правил благоустрою, – зазначають організатори акції.

Як відомо, у 2016 році відбувся марш за права тварин. У марші взяло участь понад сто мешканців Івано-Франківська. Люди пройшли стометрову дистанцію, вигукуючи різноманітні гасла про заборону цирку з тваринами.

Exit mobile version