Колона – Cайт громадської журналістики

6 років за шоколад може отримати грабіжник на Волині

6 років за шоколад та сирки на суму 263 гривні, викрадені з продуктового магазину, загрожує 26-річному грабіжнику з Нововолинського району.

Отримати 6 років за шоколад, за повідомленням поліції Волині, молодий чоловік може за те, що вчинив відкритий грабіж серед практично білого дня. Чим думав хлопець, коли викрадав 11 плиток шоколаду Roshen та 8 сирочків Рудь, – незрозуміло.

В поліції Волині повідомили, що хлопець уже притягувався до кримінальної відповідальності. Раніше він завдавав тілесних ушкоджень. Також зараз він підозрюється у вчиненні іншого грабежу.

Очевидно, нинішнім кримінальним рецидивом хлопець тільки ускладнює собі життя. Грабіж на суму всього 263 гривні є не першим, а отже, пом’якшення вироку від суддів буде добитися важко. Принаймні, уникнути відповідальності вже не вдасться, оскільки грабіж хлопець вчинив на очах у свідків.

Нововолинські полісмени відразу ж внесли дані про досудове розслідування до держреєстру, наразі збирають відомості про всі обставини злочинної діяльності хлопця. Ймовірно, правоохоронці знайдуть також докази причетності грабіжника до інших злочинів.

Про конфуз із шоколадним крадієм повідомили у прес-службі Волинського поліцейського управління.

Exit mobile version