Колона – Cайт громадської журналістики

Блокування траси Київ – Чоп

Біля Рівного незадоволені призначенням нового начальника Управління МВС в Рівненській області активісти заблокували автотрасу міжнародного значення “Київ-Чоп”.

Частина активістів блокує трасу з вимогою відставки начальника МВС, частина знаходиться біля Управління МВС в Рівному. Вже сформувались затори. Загальна довжина яких – кілька кілометрів, – повідомляє Рівне 1.

Блокування траси Київ – Чоп. В Рівному! Це буде до того часу, поки владе не змінить свого ставлення до громади і почує нас, – повідомляє прес – служба правого сектору.

Нагадаємо, що 14 травня в Сарненському будинку культури колективу місцевої міліції та керівному складу рівненського УМВСУ заступник  міністра МВС України Володимир Євдокімов представив нового начальника міліції Рівненщини. Ним став Микола Щирук, проти призначення якого вже тривалий час пікетує рівненська громада.

Сергій Рибачок, голова Рівненської ОДА, приїхав з трьома охоронцями в камуфляжах та помічником. Тривають переговори.

Сергій Рибачок, голова Рівненської ОДА, приїхав з трьома охоронцями в камуфляжах та помічником. Тривають переговори. У охоронців Рибачка бейджі такі ж, як у активістів, що підтримували Щирука: рівненська бойова сотня ім. Георгія.

Джерела: 4vlada.com, avtomaidan.rivne

Exit mobile version