Колона – Cайт громадської журналістики

6 способів позбутися зайвих калорій без спортзалу

Словосполучення “спалення лишніх калорій” змушує тремтіти в передчутті виснажливого тренування? У цій добірці – шість способів позбутися зайвої ваги без спортзалу.

П‘ятнична вечірка
Несподіваний дзвінок із запрошенням на вечірку? По-перше, навіть не думайте відмовлятися. По-друге, дійте оперативно. Швидкий душ, бездоганна укладка, макіяж і нескінченна примірка в пошуках потрібного сукні – це, вважайте, десять хвилин бігу зі швидкістю 7 км / ч. На вечірці розкріпачує і танцюйте, а на наступний день – гарантуємо – ваги покажуть мінус півтора кілограма. За умови, що ви обійдетеся без калорійного алкоголю.

Джерело: s3.stc.all.kpcdn.net

Змініть ліфт на сходи
Чим вище розташовується ваша квартира, тим більше у вас шансів не нашкодити талії шматочком солодкого. Залишилося тільки перебороти лінь. Мотивація наочна: всього за сім хвилин швидкого підйому по сходах можна спалити до ста калорій.

Придбайте скакалку
Маленький домашній тренажер допоможе досягти видимих ​​результатів. Через деякий час зрозумієте – пора позбутися мішкуватій одягу і змінити її на плаття-футляр. Скакалка – це ефективний кардиотренажер, який допоможе впливати на обмін речовин і скинути пару зайвих кілограмів без нудних і виснажливих тренувань у спортзалі.

Більше гуляйте на свіжому повітрі
Під час ланчу прогуляйтеся по вулиці. Подбайте про те, щоб на робочому місці у вас завжди була пара взуття на плоскій підошві – тоді не залишиться приводів відмовити собі в боротьбі за красиве тіло. Відомо, що годину швидкої ходьби на свіжому повітрі допомагає спалити до 250 калорій. А це, між іншим, шматочок улюбленої піци.

Випивайте склянку мінеральної води перед сніданком
Для правильної роботи організму необхідно випивати сім-вісім склянок чистої води в день – це відомо всім. Візьміть також за звичку випивати склянку води вранці натщесерце за 15-20 хвилин перед сніданком. А поки гріється чайник і вариться вівсянка, приділіть час п’ятихвилинного кардіотренінге: бігайте по квартирі з високим підніманням колін, присідайте і віджимайтеся. Ранкові звички допоможуть запустити обмінні процеси і налаштують вас на продуктивний робочий день.

Джерело: poradumo.pp.ua

Будьте доброю господинею
Увімкніть улюблений плейлист і беріться за миття вікон, чищення килимів і протирання пилу. Прибирання – це цілий комплекс вправ: присідання, нахили, витягування хребта і стретчинг. А регулярна навантаження від звичайного миття підлог допоможе скинути кілька кілограмів в місяць.

Exit mobile version