Колона – Cайт громадської журналістики

Як збити пуховик після прання? Дієвий метод

У переважній більшості випадків, після того як ми випрали наш пуховик в пральній машинці, стикаємося з однією і тією ж проблемою. Пух в осередках перетворюється в грудки. Є кілька дієвих способів для виходу з такої неприємної ситуації.

Найефективніший і закріпився в народі спосіб – це взбивка пуховика в пральній машинці, в режимі сушіння та з додаванням в неї декількох м’ячиків для тенісу. Якщо ж їх немає, то можете знайти щось приблизно відповідне.
Встановіть ощадний режим для сушіння при низькій температурі, якщо ваші речі після прання, не встиг висохнути. Коли пуховик мокрий, він спочатку сушиться в звичайному режимі. Виконуйте цю процедуру до досягнення належного ефекту.

Джерело: poradumo.pp.ua

При відсутності режиму сушіння, потрібно збивати пуховик в режимі віджимання. Встановіть низькі обороти і помістіть тенісні м’ячики, віджимайте подовше, поки не досягнете потрібного результату.
Звичайно, є люди, які довіряють тільки своїм рукам. Такому способу, місце бути, правда він буде більш витратний за часом. Збивайте кожну клітинку окремо, після чого робіть з пуховиком дії, аналогічні взбиванню подушки.
Для того щоб пух не злежується, можна відразу перед пранням завантажити м’ячики і не витягувати їх до закінчення віджимання. Останню дію слід повторити кілька разів, періодично струшуючи пуховик, для рівномірного розподілу пуху.

Джерело: hiji.ru

Exit mobile version