Колона – Cайт громадської журналістики

Правила мільйонерів, як примножити гроші

Вони – ті, про кого кажуть «казково багаті». Вони витрачають мільйони на благодійність, але їх статки тільки збільшуються. Вони мільйонери, і секрет їх фінансового успіху хвилює кожного, хто хоче примножити свої капітали. Матеріали інтерв’ю з мільйонерами дозволили вивести деякі загальні правила мільйонерів для досягнення фінансового успіху.

Білл Гейтс – найбагатша людина в світі

Грамотний тайм-менеджмент

Скільки б не втрачали грошей багаті люди, вони зароблять їх знову. А от дійсно недозволеною розкішшю вони вважають втрату часу. Гроші – заповнюють ресурс, час – ні. Оптимізація тимчасових витрат – найважливіша складова успіху. Мільйонери не витрачають час на тривалий перегляд телевізора, соцмереж або тривалі розмови ні про що. Більшість “бездарно” використовує свій час, – вони заробляють.

Не витрачайте даремно свій час

10 найпопулярніших помилок при створенні логотипу

Багатоходівка

Люди, які вміють заробляти великі гроші, ніколи не покладаються на одне джерело доходу – у них завжди кілька «струмочків», яким вони не дають одночасно вичерпатися. Нерухомість, інвестиції, акції – вкладення приносять прибуток, навіть якщо починається світова фінансова криза.

Вони заробляють кожну хвилину

Маршрут «Мрія-мета-реалізація»

Якщо ваші мрії розбагатіти так і залишилися на етапі мрій, запитайте себе: чому? Мільйонери прокладають маршрут з міркувань, що можна зробити для виконання мрії, і приступають до справи.

Депозит. Як вибрати найвигідніший?

Фінішна стрічка

Мільйонери ніколи не кидають початого на півдорозі, а завжди приходять до фінішу. Падіння, втрати, невезіння ніколи не зупинять по-справжньому мотивованих людей. Ті, хто не йде до кінця і здається, за рідкісними винятками, залишаються невдахами. Процес множення грошей вимагає не тільки таланту, а й терпіння, а головне – завзятості.

Мільйонери не зупиняються на півдорозі

Мудрий гуру

Більшість заможних людей зізналися, що багатьом своїм успіхам зобов’язані наставникам, навчити їх бути наполегливими і заповзятливими. Тому, якщо в житті вам зустрівся успішна людина, який готовий витратити час, щоб навчити вас своїм секретам, ніколи не втрачайте такої можливості.

Запитайте в нього, як?

Джерело: money.webblaknot.biz

Exit mobile version