Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    чого бояться чоловіки ?
    Головне зображення ілюстративне

    Поради

    Чого бояться чоловіки? Сім поширених чоловічих страхів

    Жінкам складно в це повірити, але, виявляється, чоловіки, незважаючи на звання «сильної статі», так само, як і жінки, бояться багатьох речей. «Навіть ті, що здаються нам непробивною кам’яною стіною?» – Запитаєш ти. Так! Який би брутальний і бородатий не був твій суджений, ти повинна визнавати, приймати і поважати його страхи і побоювання. Ми розповімо про сім поширених чоловічих страхів і про те, як навчитися ними керувати.

    Отже, чого бояться чоловіки?

    Зробити помилку

    Задумайся: з раннього дитинства хлопчиків вчать бути сильними, сміливими, витривалими, їх вчать захищати слабких і допомагати мамі, вони повинні працювати, щоб вирости справжніми чоловіками. При цьому у них немає права на помилку, наприклад, їм суворо забороняється плакати, адже «справжні чоловіки не плачуть». Несучи на своїх плечах настільки важкий тягар відповідальності, як і всі звичайні люди, чоловіки бояться зробити щось не так і припуститися помилки. Це стосується всього: кар’єри, особистого життя, фінансової сфери. Щоб стати ідеальною супутницею для свого чоловіка, важливо зрозуміти, що, незважаючи на зовнішню блокаду, часом всередині наших чоловіки сидять дитячі страхи, як перед першим побаченням. Ти повинна в будь-якій ситуації, звичайно, якщо вона не пов’язана з ризиком для життя, підтримувати свого чоловіка. Підбадьорюй його і говори, що у нього все вийде, адже домагається успіху тільки той чоловік, який знає, що в нього вірять.

    Вступити в епоху змін

    За своєю природою чоловіки дуже раціональні: плани, дії, стратегії – це невід’ємні атрибути їхнього дорослого життя. Є завдання – його треба виконати, виконав – пішов далі. Саме тому події, які не вписуються в стійкий життєвий графік, часом лякають чоловіків, вони бояться змін. А точніше кажучи, вони бояться наслідків цих змін. А що, якщо щось піде не так? Хто буде потім все розсьорбувати і відповідати головою? Правильно: чоловік! Тому зрозумій його страх правильно, а рішення про зміни приймайте разом, стоячи пліч-о-пліч.

    Чоловіче уявлення про основні типи жіночої краси

    Статусність

    Чоловіками, на відміну від жінок, рухає їх уявлення про себе, про їхню роботу і про те що витікає з цього в результаті. Вони постійно задаються питанням: чи достатньо я заробляю? Чоловіча самооцінка, якість життя, почуття безпеки і забезпечене майбутнє – все в цьому питанні. Винагорода (дохід), який чоловік отримує за свої зусилля, становить основу чоловічої зрілості. Чи можеш ти уявити собі, скільки криється стресу за короткою відповіддю «ні»? Уявила? Тоді не питай!

    Здоров’я

    Чоловік, який пише заповіт при температурі 37, – безневинний жарт. Однак в кожному жарті є частка правди. Чоловіки не переймаються своїм здоров’ям повсякденно, але якщо щось трапляється, то пиши пропало. Мудра жінка знає, що чоловікові треба виділити час на «повболівати», важливо доглядати за ним в цей період, як за дитиною, навіть якщо він захворів «запаленням хитрощів». Необхідно піклуватися – нехай це буде чашка гарячого чаю або курячого бульйону, теплі шкарпетки або ліки. Чим швидше жінка дасть зрозуміти, що суджений потрібен їй сильним і здоровим, тим раніше він піде на поправку. Але якщо ти помітила ознаки серйозної хвороби, спокійно сходіть разом з коханим до лікаря.

    Інтимне життя

    Чим в колі кращих друзів може похвалитися чоловік? Звичайно ж, перемогами в спальні. Як би банально це не звучало, але чоловіки не можуть без сексу, вони повинні бути фізично пов’язані з жінкою, яка претендує на місце в їх серці. Саме тому будь-який, навіть найдосвідченіший чоловік боїться проявити невміння або зазнати невдачі в ліжку – це один з найбільших чоловічих страхів. Всі чоловіки підсвідомо мітять в «альфа-самці», і невизнання їх сили жінкою – образа чоловічої гідності. Будь мудрою жінкою – хвали свого чоловіка, і тоді він зробить все для того, щоб твоя похвала не була марною.

    Жіночі сльози
    Жіночі сльози бувають різними, і щоб чоловік міг зрозуміти, плачеш ти від щастя, тобі просто сумно або тебе хтось образив, ви повинні провести разом не один день і навіть місяць. Чоловіки просто не розуміють жіночих сліз, хоча і відчувають себе при цьому винними або обдуреними, розглядаючи їх як жіночий спосіб маніпуляції. А те, що чоловіки не розуміють, автоматично перекладається в область страхів. Намагайся контролювати свої емоції і без особливих на те причин не влаштовувати «потоп».

    Ти можеш заперечити, що бувають такі дні, коли стримати емоції, сльози, переживання неможливо, адже в організмі жінки щомісяця відбуваються гормональні «донастройки». ПМС для чоловіків – це як миша для слона, він готовий втекти, аби не потрапити під гарячу руку або не засмутити тебе випадково кинутим словом. І звичайно, жіночі сльози – не єдина жіноча зброя.

    Для збереження гармонії у відносинах з твоїм чоловіком важливо і самій бути гармонійною, ніжною, турботливою і бажаною. Вивчай свого партнера і в хвилину розладу підкресли саме ті свої достоїнства, перед якими він не в силах встояти. Наприклад, вибери спокусливий одяг, яка вигідно підкреслить привабливість фігури, або організуй смачну вечерю з афродезіаками.

    Чого бояться чоловіки?

    Джерело: images.altarta.com

    Cтрах весілля

    Здоровій, турботливій та мудрій жінці вдасться перемогти сьомий чоловічий страх – страх весілля. Будь-який чоловік лише до пори до часу противиться йти під вінець, так як це вже усталений стереотип чоловічої поведінки. Як тільки твій чоловік зрозуміє, що тільки з тобою він домагається висот, що тільки з тобою він відчуває себе справжнім чоловіком, сильним, турботливим і сміливим, – повір, ти не будеш роками сидіти в очікуванні заповітного колечка. Чоловік, чиї страхи зникають поруч з тобою, зробить все можливе, щоб ти дісталася йому як найкраща нагорода за його старання.

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх