Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Поради

    Що подарувати дівчатам на 8 березня? Поради чоловікам

    Початок весни у всіх чоловіків асоціюється з передсвятковою підготовкою, пов’язаною з пошуком гідних подарунків для прекрасних дам. Поради розгубленим чоловікам, які бажають здивувати своїх подруг і знайомих дівчат в Жіночий день.

    Що подарувати дівчині на 8 березня

    Дівчата починають мріяти про подарунки на 8 Березня ще напередодні 23 лютого. Вибираючи сюрпризи для чоловіків, вони наїдяться на відповідні привітання. Ні в якому разі не можна розчаровувати своїх подруг, сестер чи знайомих дівчат, тим більше, що догодити примхливим дамам набагато простіше, ніж здається.

    8 березня

    Джерело: games.businesskey.com.ua

    Дорогі подарунки коханим дівчатам на Жіночий день

    Якщо дівчина заслужила дорогий подарунок або Вам просто хочеться справити на неї враження, потрібно вирушати в ювелірний магазин і вибирати якусь прикрасу з золота або срібла. Бажано не купувати кільця, інакше в найближчі дні подруга почне готуватися до походу в ЗАГС. Краще вибирати нейтральні прикраси: підвіски, браслети, сережки.

    Якщо дівчина спокійно ставиться до прикрас, але зате з задоволенням водить власний автомобіль, її можна порадувати масажною накидкою на сидіння або навігатором. Подрузі, що обожнює технічні новинки, підійде як подарунок новий смартфон, ноутбук або планшет.

    Романтичні подарунки

    В якості подарунка, який символізує закоханість, дівчині можна подарувати столик для сніданку в ліжко і пообіцяти їй щоранку балувати її ароматною кавою. Щоб кохана не замерзала під час читання книг або чаювання, їй потрібно купити на 8 Березня затишний плед з рукавами. Для створення в кімнаті романтичної обстановки знадобиться світильник-проектор зоряного неба, з ним можна буде хоч щовечора загадувати бажання, споглядаючи падаючі зірки.

    Дівчата люблять отримувати від своїх хлопців подарунки з сердечками, вони сприймають їх як чергове визнання в любові. Щоб порадувати кохану, можна купити в подарунок дзеркальце у вигляді сердечка, теплі гольфи з відповідним малюнком або чашку з блюдцем в формі серця. Дуже мило і романтично виглядають електронні метелики і світлячки в банці. За цими комахами не потрібен догляд і вони ніколи не полетять.

    Щоб наповнити романтикою ванну кімнату, дівчині на 8 Березня досить подарувати водонепроникні свічки. Щасливі дівчата люблять співати у ванній, щоб полегшити завдання ранковій співачці, потрібно купити в подарунок радіо для душа. Для того щоб улюблена завжди лягала спати зі своїм хлопцем, можна замовити наволочку зі своєю фотографією і підходящим написом.

    Джерело: bm.img.com.ua

    Подарунки для краси

    Дівчата завжди трепетно ​​ставляться до своєї зовнішності, а для того щоб допомогти їм зберегти і прикрасити неземну красу, можна подарувати на 8 Березня косметологічний апарат або ультразвуковий прилад для догляду за шкірою обличчя і тіла, масажер або парову сауну, апарат для манікюру і педикюру або гідромасажну ванну для ніг.

    У цій же категорії корисних подарунків для краси знаходяться фени та прилади для укладання волосся, електричні зубні щітки, набори гребінців, манікюрні набори в красивих футлярах, аксесуари для відвідування лазні, масажери для ванни, масажні подушки та тренажери різної складності для стрункої і красивої фігури.

    Чоловіки, які знають дорогу в косметичний магазин, можуть за допомогою консультантів вибрати для дівчини що-небудь з декоративної косметики, але в цьому випадку доведеться вивчити колірну гамму, якій віддає перевагу ваша подруга. Невпевненим краще не ризикувати і купити Сертифікат, з яким одержувачка подарунка сама зможе вибрати для себе відповідний засіб.

    Щоб не образити дівчину, вручаючи подарунок, який допомагає доглядати за собою, потрібно сказати, що вона шалено прекрасна, а цей подарунок допоможе зберегти красу на довгі роки.

    Джерело: fakty.ictv.ua
    Подарунки для дівчини друга або брата

    Якщо в святковий день намічається зустріч з другом та його дівчиною, доведеться підготувати для неї невеличкий подарунок. Для такого випадку найкраще купити коробку цукерок, цього буде цілком достатньо, щоб надати знак уваги коханій приятеля.

    Якщо не хочеться банальностей, то подружці товариша можна купити в подарунок який-небудь нешкідливий веселий сувенір. Наприклад, невелику скарбничку з прикольною написом або ручку незвичайного дизайну. Будь-яка дівчина буде вдячна за держатель для сумки, який дозволить зручно повісити сумочку в кафе, за робочим столом або в іншому громадському місці.

    Невеликі, але приємні сюрпризи для дівчат на 8 березня

    Крім близьких подруг і коханих жінок, чоловіків оточують десятки інших дівчат, яких не можна обійти увагою в святковий день. Для запланованих і випадкових зустрічей кожен чоловік повинен мати в запасі комплект універсальних подарунків, якими можна буде порадувати знайому, однокурсницю або колегу.

    Для цієї мети відмінно підходять кулькові ручки в незвичайному дизайні. Заздалегідь можна купити пару десятків ручок у вигляді губних помад і роздавати їх в святковий день всім дівчатам. Якщо не вийде знайти ручки, підійдуть брелки, магніти для холодильника в формі квітів, маленькі спресовані рушники, кружки для чаю, підставки під чашки, комп’ютерні килимки, красиві носові хустинки в упаковках, фігурне мило у вигляді трояндочок.

    Практично всі дівчата люблять шоколад, тому подарунок у вигляді коробки цукерок або шоколадки обов’язково буде сприйнятий з радістю. Не потрібно переживати, що в цей день жінкам подарують багато солодощів – шоколад не квіти, йому не загрожує зів’янути чи втратити свої властивості.

    Не варто забувати про те, що дівчата люблять вухами. Гарний вірш, підібраний до подарунка, перетворить отримання сюрпризу в справжнє свято!

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх