Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Поради

    Як вийти заміж за 2 місяці? Декілька корисних порад

    Деякі жінки пристрасно хочуть вийти заміж, але не у всіх особисте життя складається на користь знаменної події. Стати нареченою і вийти заміж за пару місяців – реальність. Перешкод в цьому немає. Наявність дітей або віку – не перешкоди, а переваги. Зовнішні параметри, такі як зріст, вага мають малий вплив.

    Жінка хоче знайти щастя, другу половинку, вірного супутника життя, а не просто прогулятися в ЗАГС. Після розлучення ніхто не хоче повторювати помилок і з обережністю ставиться до заміжжя вдруге, вважаючи досвід невдалим. Емоційне відновлення і впевненості в собі вимагає певного часу. Варто правильно оцінювати життя і не піддаватися помилкам.
    Уміння любити себе – фундамент в будівництві відносин з чоловіком. Ця любов поширюється і на наших близьких. Змінивши свою свідомість, з’являється можливість заміжжя.
    Стати дружиною за 60 днів можливо. Головне визначитися з кандидатом жіночого щастя.

    Тип чоловіків, що не підходять для швидкого заміжжя:
    – Занадто самовпевнені,
    – Завзяті холостяки,
    – Егоїсти,
    – Хронічні логіки.
    Цільовий типаж: холості чоловіки, що живуть окремо від батьків, без колишніх дружин, які вміють забезпечувати своє життя, та з позитивним ставленням до одруження.
    Після вибору чоловіка в хід йде процес тонкого зваблювання, при якому вони втрачають свій захист. Дуже важливо знайти в чоловікові гідності для гордості. Щира хвала у справі. Не варто показувати свою самостійність, він повинен стати сильним плечем. Почуття потрібності підштовхує до турботи.
    Жінка – загадка для чоловіка. Це завжди підігріває чоловічий інтерес.
    У перший місяць обранець встигає розглянути жінку, її позитивні і негативні якості. Оточивши увагою і турботою, виключивши ревнощі до друзів, з’являється бажання в проводження спільного часу ще більше.
    Майже через два місяці настає момент, коли чоловік готовий прийняти рішення про спільне життя, одруження. Жінка повинна ненав’язливо дати зрозуміти, що готова до заміжжя. Якщо обранець пропонує перевірку почуттів, спільне проживання або ще зібрати коштів для весілля, швидше за все, в подальшому часі він не буде готовий.
    Випробування відносин в побуті – цивільний шлюб. Поганий варіант для швидкого заміжжя. Зазвичай цивільний шлюб затягується на роки, не завжди навіть поява дітей квапить з походом в ЗАГС.
    Чоловіки хочуть сім’ю також, як і жінки, але часто приховують цей факт. Зустрівши саме ту саму маскування втрачається.

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх